zeven dagen per week open

Menu
Ticket online
Web winkel

educatiemedewerkers

over ons

In één van de mooiste straatjes van Haarlem ligt Verwey Museum Haarlem, het stadsmuseum voor historie en kunst.
Meerdere keren per jaar worden er nieuwe tentoonstellingen gepresenteerd met bijzondere thema’s uit de geschiedenis en het heden van Haarlem. Daarnaast is er de vaste tentoonstelling van Kees Verwey en zijn er interessante wisseltentoonstellingen van Haarlemse kunstenaars.
Op het gebied van educatie is er van alles te doen! Zo bieden wij o.a. lesprogramma’s aan basisscholen. Een mooie kans om leerlingen van verschillende groepen de mogelijkheid te bieden om op een andere manier, buiten school, aandacht te besteden aan thema’s over de geschiedenis van Haarlem. Het museum wordt mogelijk gemaakt dankzij 85 vrijwilligers.

over jou

Je wilt je graag inzetten voor onze jonge bezoekers waarbij ervaring in basis of voortgezet onderwijs een pre is en je hebt affiniteit met de geschiedenis van Haarlem.
Vind je het leuk om je bezig te houden met de ontwikkeling van lesbrieven?
Of om scholen te enthousiasmeren om Verwey Museum Haarlem te bezoeken?
Of om groepen (school)kinderen bij het museumbezoek te begeleiden?
Dan ben je bij ons op het juiste adres!

wat bieden wij?

Een uitdagende vrijwilligersfunctie met veel ruimte voor eigen inbreng en initiatief. Je werkt in een enthousiaste groep collega’s in een professioneel en gastvrij museum. Uren zijn altijd in overleg.

interesse?

Stuur een mailtje naar coordinator@verweymuseumhaarlem.nl, vertel kort iets over jezelf, voeg eventueel je cv toe en wij nemen gegarandeerd contact met je op.

Wij horen graag van je!