zeven dagen per week open

Menu
Ticket online
Web winkel

cateringmedewerker

over ons

In één van de mooiste straatjes van Haarlem ligt Verwey Museum Haarlem, het stadsmuseum voor historie en kunst.
We presenteren gedurende het hele jaar nieuwe tentoonstellingen en organiseren daarbij feestelijke openingen die altijd druk bezocht worden. Daarnaast worden tal van andere activiteiten georganiseerd zoals lezingen, workshops, groepsbezoeken, rondleidingen en feestelijke afsluitingen van exposities.
Tijdens deze activiteiten zorgen onze cateringmedewerkers voor de gastvrije ontvangst met een goedverzorgde catering. Omdat het aantal museumactiviteiten toeneemt en er de komende maanden veel op het programma staat willen we het cateringteam uitbreiden.
Kom jij ons team versterken?

over jou

Je vindt het leuk om samen met andere cateringmedewerkers bezoekers gastvrij te verwelkomen en te voorzien van drankjes en hapjes. Je bent flexibel inzetbaar, bent praktisch ingesteld en hebt bij voorkeur ervaring in de horeca of catering.
Dan ben je bij ons op de juiste plek en willen we je graag meer vertellen over deze leuke functie.

wat bieden wij?

Wij zijn een vrijwilligersorganisatie waar het fijn werken is met 85 enthousiaste vrijwilligers. Je kunt zelf bepalen wanneer je inzetbaar bent. Je weet ruimschoots van tevoren wanneer je ingeroosterd wordt. Sommige cateringmedewerkers zijn ook baliemedewerker, dus mocht je dit willen neem dan ook contact op.

interesse?

Stuur een mailtje naar coordinator@verweymuseumhaarlem.nl en vertel kort iets over jezelf en wij nemen gegarandeerd contact met je op.
We horen graag van je!!